En lång rostfri diskbänk med en stor disklåda

Stacks Image p155_n3

En lång rostfri diskbänk med en stor disklåda

KP015 PRB
En nästan 3 meter lång Purus Basic diskbänk i rostfritt med en stor disklåda. Ett Neonela Kitchen utvalt kundprojekt. Bild 1.
En nästan 3 meter lång Purus Basic diskbänk i rostfritt med en stor disklåda. Ett Neonela Kitchen utvalt kundprojekt. Bild 2.
En nästan 3 meter lång rostfri diskbänk med en stor disklåda. Diskbänken ingår i serien Purus Basic med en disklåda i modern stil. Disklådan har mått 50 x 40 cm och är 20 cm djup. I hörnen har disklådan en liten mindre radie på 25 mm. I denna disklåda får du enkelt plats med en långpanna.

Funderar du på att beställa en så lång diskbänk, tänk på att du måste få in diskbänken i köket. Ett hörn i hallen eller i trapphuset kan göra det omöjligt att få in den nya diskbänken.

Ett bra tips är att bygga en ram av enkla lister i storlek av diskbänken och testa inbärningen.

Tillgängliga fakta:

Serie: Purus Basic.
Form: Rak.
Längd: 2966 mm.
Djup: 610 mm.
Tjocklek framkant: 30 mm.
Kanttyp: Raka kanter.
Disklåda: Lydia-5040 (modern stil).
Bredd underskåp: 60 cm.
Vill du veta vad en egen rostfri måttbeställd diskbänk skulle kosta? Beräkna enkelt pris i vår Diskbänkskonfigurator eller kontakta oss via mail. Vi kan även ringa upp dig.
De flesta av våra serier av diskbänkar och med de vanligaste måtten och tillvalen går att rita hos respektive tillverkare. Du får 500 kr i rabatt när du ger oss ett ritningsnummer.
Om du har en fråga om det här eller något annat referensprojekt tryck på Fråga. Fyll i referensprojektets nummer och din fråga i mailet och skicka det.
Vill du veta mer om hur kan utforma diskbänkar med just den här serien markera Om…