Kombinera färg och material

Stacks Image p128_n16
Stacks Image p128_n43
Stacks Image p128_n45
Stacks Image p128_n3

Kombinera färg och material

KP014 PRB
En kund i Berlin skickade bilder på sitt kök där det inte bara kombinerades olika färger utan också olika material. Den rostfria bänken gör sig bra mellan bänkskivor i trä och ett kök med luckor i olika färger vilka går exakt ihop med färgerna på kaklet.
Rak Purus Basic rostfri diskbänk med en dubbel disklåda i ett verkligen färgglatt kök. Ett Neonela Kitchen utvalt kundprojekt. Bild 1.
Rak Purus Basic rostfri diskbänk med en dubbel disklåda i ett verkligen färgglatt kök. Ett Neonela Kitchen utvalt kundprojekt. Bild 2.
Rak Purus Basic rostfri diskbänk med en dubbel disklåda i ett verkligen färgglatt kök. Ett Neonela Kitchen utvalt kundprojekt. Bild 3.

Tillgängliga fakta:

Serie: Purus Basic.
Form: Rak.
Längd: 2600 mm.
Djup: 600 mm.
Tjocklek framkant: 40 mm.
Kanttyp: Raka kanter.
Disklåda: Lydia-1734 (modern stil).
Bredd underskåp: 60 cm.
Vill du veta vad en egen rostfri måttbeställd diskbänk skulle kosta? Beräkna enkelt pris i vår Diskbänkskonfigurator eller kontakta oss via mail. Vi kan även ringa upp dig.
De flesta av våra serier av diskbänkar och med de vanligaste måtten och tillvalen går att rita hos respektive tillverkare. Du får 500 kr i rabatt när du ger oss ett ritningsnummer.
Om du har en fråga om det här eller något annat referensprojekt tryck på Fråga. Fyll i referensprojektets nummer och din fråga i mailet och skicka det.
Vill du veta mer om hur kan utforma diskbänkar med just den här serien markera Om…