Mixa gärna olika material, bara rostfritt stål är med

Stacks Image p150_n16
Stacks Image p150_n43
Stacks Image p150_n45
Stacks Image p150_n3

Mixa gärna olika material, bara rostfritt stål är med

KP011 PRB
Purus Basic diskbänkar är mycket populära. Därför blir det många bilder med just dessa diskbänkar.

I bänkskivan fälldes in en häll. Kontrollera alltid vilken tjocklek hälltillverkaren anger som minsta tjocklek på bänken för inbyggnad. Hällen ska inte sticka ner i underskåpet för mycket. Då har du svårt att använda översta lådan. Dessutom kräver vissa hällar, exempelvis induktionshällar, utrymme för ventilation.

Hur mycket står även det angivet i hällens installationsanvisning.
Rostfri Purus Basic diskbänk med rak kant och disklåda i modern stil för ett IKEA Metod kök. Ett Neonela Kitchen utvalt kundprojekt. Bild 1.
En snygg detalj är hur kunden löste utrymmet bakom diskbänken i väggen. Här finns mycket plats för allt som behövs under matlagningen. Samtidigt blir det mer plats på själva diskbänken. Slutligen, visst blev det fint att mixa material? Man måste inte välja alla luckor i samma färg eller i samma material. Det här är ett riktig bra exempel på det!
Rostfri Purus Basic diskbänk med rak kant och disklåda i modern stil för ett IKEA Metod kök. Ett Neonela Kitchen utvalt kundprojekt. Bild 2.
I det här köket hamnade disklådan väldigt nära den högra väggen. Lösningen var att sätta disklådan i underskåpet så långt till vänster som det gick för att få en lite bredare remsa med plåt till höger.
Rostfri Purus Basic diskbänk med rak kant och disklåda i modern stil inpassad i en nisch. Ett Neonela Kitchen utvalt kundprojekt. Bild 3.

Tillgängliga fakta:

Serie: Purus Basic.
Form: Rak.
Längd: 2200 mm.
Djup: 635 mm.
Tjocklek framkant: 40 mm.
Kanttyp: Rak kant.
Disklåda: Lydia-5040 (modern stil).
Bredd underskåp: 60 cm.
Urtag: Ovanpåliggande häll.
Kök: IKEA Metod.
Vill du veta vad en egen rostfri måttbeställd diskbänk skulle kosta? Beräkna enkelt pris i vår Diskbänkskonfigurator eller kontakta oss via mail. Vi kan även ringa upp dig.
De flesta av våra serier av diskbänkar och med de vanligaste måtten och tillvalen går att rita hos respektive tillverkare. Du får 500 kr i rabatt när du ger oss ett ritningsnummer.
Om du har en fråga om det här eller något annat referensprojekt tryck på Fråga. Fyll i referensprojektets nummer och din fråga i mailet och skicka det.
Vill du veta mer om hur kan utforma diskbänkar med just den här serien markera Om…