Lantligt kök med en rostfri diskbänk

Stacks Image p148_n16
Stacks Image p148_n43
Stacks Image p148_n45
Stacks Image p148_n3

Lantligt kök med en rostfri diskbänk

KP010 PRG
Diskbänken har en 3 mm hög droppkant, uppvikta kanter på baksidan och på höger gaveln. Kunden valde en disklåda som passar i ett 60 cm brett underskåp. Väldigt snyggt med en blandare som monterades i väggen.
Rostfri diskbänk Purus Original med uppvikt kant på två sidor och väggmonterad blandare. Ett Neonela Design utvalt kundprojekt. Bild 1.
Rostfri diskbänk Purus Original med uppvikt kant på två sidor och väggmonterad blandare. Ett Neonela Design utvalt kundprojekt. Bild 2.
En heltäckande rostfri diskbänk är en mycket bra arbetsyta. Diskbänkar från våra leverantörer är tillverkad av 1,25 mm tjock plåt. Alla hörn svetsas och från undersidan limmas en fukttrög eller skyddsmålad spånskiva mot plåten. Det ger en stabil arbetsyta som inte låter plåtigt.

Tillgängliga fakta:

Serie: Purus Original.
Form: Rak.
Längd: 1770 mm.
Djup: 600 mm.
Tjocklek framkant: 30 mm.
Kanttyp: Klassisk droppkant 3 mm.
Disklåda: BE-50 (klassisk stil).
Bredd underskåp: 60 cm.
Uppvikt kant: 50 mm på två sidor.
Vill du veta vad en egen rostfri måttbeställd diskbänk skulle kosta? Beräkna enkelt pris i vår Diskbänkskonfigurator eller kontakta oss via mail. Vi kan även ringa upp dig.
De flesta av våra serier av diskbänkar och med de vanligaste måtten och tillvalen går att rita hos respektive tillverkare. Du får 500 kr i rabatt när du ger oss ett ritningsnummer.
Om du har en fråga om det här eller något annat referensprojekt tryck på Fråga. Fyll i referensprojektets nummer och din fråga i mailet och skicka det.
Vill du veta mer om hur kan utforma diskbänkar med just den här serien markera Om…