Rostfri diskbänk med måtten anpassad till två marmorskivor

Stacks Image p142_n16
Stacks Image p142_n43
Stacks Image p142_n45
Stacks Image p142_n3

Rostfri diskbänk med måtten anpassad till två marmorskivor

KP009 PRG
Även om detaljerna som en stor disklåda till ett 60-skåp i klassisk stil och en mindre droppkant väljs av många kunder så blir varje kök mycket unikt med just den egna rostfria diskbänken. Få material kan anpassas så personligt som rostfritt stål. Det upptäckte även denna tyska kund.

Kunden som skickade dessa bilder valde en liten uppvikt bakkant med en höjd på endast 3 cm och ett djup på 1,7 cm. Med dessa mått blir uppviket exakt lika stor som kanterna på marmorskivorna vid sidan om den rostfria köksbänken. En mycket lyckad kombination!
Rostfri diskbänk Purus Original vars mått, även den uppvikta kantens, anpassades till två marmorskivor i ett tyskt kök. Ett Neonela Kitchen utvalt kundprojekt. Bild 1.
Rostfri diskbänk Purus Original vars mått, även den uppvikta kantens, anpassades till två marmorskivor i ett tyskt kök. Ett Neonela Kitchen utvalt kundprojekt. Bild 2.

Tillgängliga fakta:

Serie: Purus Original.
Form: Rak.
Längd: 1200 mm.
Djup: 600 mm.
Tjocklek framkant: 30 mm.
Kanttyp: Modern droppkant.
Disklåda: BE-50 (klassisk stil).
Bredd underskåp: 60 cm.
Uppvikt kant: 30 mm.

Vill du veta vad en egen rostfri måttbeställd diskbänk skulle kosta? Beräkna enkelt pris i vår Diskbänkskonfigurator eller kontakta oss via mail. Vi kan även ringa upp dig.
De flesta av våra serier av diskbänkar och med de vanligaste måtten och tillvalen går att rita hos respektive tillverkare. Du får 500 kr i rabatt när du ger oss ett ritningsnummer.
Om du har en fråga om det här eller något annat referensprojekt tryck på Fråga. Fyll i referensprojektets nummer och din fråga i mailet och skicka det.
Vill du veta mer om hur kan utforma diskbänkar med just den här serien markera Om…