9. Rostfri diskbänk med måtten anpassad till två marmorskivor.

KP009 PRG
Även om detaljerna som en stor disklåda till ett 60-skåp i klassisk stil och en mindre droppkant väljs av många kunder så blir varje kök mycket unikt med just den egna rostfria diskbänken. Få material kan anpassas så personligt som rostfritt stål. Det upptäckte även denna tyska kund.

Kunden som skickade dessa bilder valde en liten uppvikt bakkant med en höjd på endast 3 cm och ett djup på 1,7 cm. Med dessa mått blir uppviket exakt lika stor som kanterna på marmorskivorna vid sidan om den rostfria köksbänken. En mycket lyckad kombination!
Rostfri diskbänk Purus Original vars mått, även den uppvikta kantens, anpassades till två marmorskivor i ett tyskt kök. Ett Neonela Design utvalt kundprojekt. Bild 1.
Rostfri diskbänk Purus Original vars mått, även den uppvikta kantens, anpassades till två marmorskivor i ett tyskt kök. Ett Neonela Design utvalt kundprojekt. Bild 2.

Tillgängliga fakta:

Serie: Purus Original.
Form: Rak.
Längd: 1200 mm.
Djup: 600 mm.
Tjocklek framkant: 30 mm.
Kanttyp: Modern droppkant.
Disklåda: BE-50 (klassisk stil).
Bredd underskåp: 60 cm.
Uppvikt kant: 30 mm.

Vill du veta vad en egen rostfri måttbeställd diskbänk skulle kosta? Beräkna enkelt pris i vår priskalkylator eller kontakta oss via mail. Vi kan även ringa upp dig.

Du kan även börja med att rita upp din rostfria diskbänk hos en tillverkare. När du är klar får du ett pris av oss.
© 2018 Neonela Design AB Tel: Evelyn 073 8084890 / Anders 073 0912085, evelyn@neonela.se