8. Rostfri diskbänk bredvid skafferi i ett lantligt kök.

KP008 PRG
Den här diskbänken tillverkades så att den skulle passa köket exakt med skafferiet höger om diskbänken. När skafferiet väl var färdig byggt upptäckte kunden att den inte blev så rak som tänkt. Diskbänken tillverkades anpassad till den något sneda väggen. Det var lättare än att riva skafferiet och börja om från början.

Den uppvikta kanten på höger gaveln ligger mot skafferiet. Där anpassades uppviket så att det inte sticker ut framför skafferiet som själva diskbänken gör. Den uppvikta kanten är något indragen och är i liv med framkanten på skafferiet. Det blir snyggare än om den uppvikta kanten går ända ut och man undviker dessutom att eventuellt göra sig illa mot kanten.
Purus Original rostfri diskbänk med uppvikt kanter på två sidor framför ett fönster i ett lantligt kök. Ett Neonela Design utvalt kundprojekt. Bild 1.
Purus Original rostfri diskbänk med uppvikt kanter på två sidor framför ett fönster i ett lantligt kök. Ett Neonela Design utvalt kundprojekt. Bild 2.

Tillgängliga fakta:

Serie: Purus Original.
Form: Fri-form.
Längd: 2190 / 2175 mm.
Djup: 610 mm.
Tjocklek framkant: 30 mm.
Kanttyp: Droppkant 3 mm.
Disklåda: VPK-600 (klassisk stil).
Bredd underskåp: 60 cm.
Uppvikt kant: 100 mm på två sidor, indragen på gaveln.
Urtag: Diskmaskinsavstängning.
Vill du veta vad en egen rostfri måttbeställd diskbänk skulle kosta? Beräkna enkelt pris i vår priskalkylator eller kontakta oss via mail. Vi kan även ringa upp dig.

Du kan även börja med att rita upp din rostfria diskbänk hos en tillverkare. När du är klar får du ett pris av oss.
© 2018 Neonela Design AB Tel: Evelyn 073 8084890 / Anders 073 0912085, evelyn@neonela.se