Rostfri diskbänk bredvid ett skafferi i ett lantligt kök

Stacks Image p142_n16
Stacks Image p142_n43
Stacks Image p142_n45
Stacks Image p142_n3

Rostfri diskbänk bredvid ett skafferi i ett lantligt kök

KP008 PRG
Den här diskbänken tillverkades så att den skulle passa köket exakt med skafferiet höger om diskbänken. När skafferiet väl var färdig byggt upptäckte kunden att den inte blev så rak som tänkt. Diskbänken tillverkades anpassad till den något sneda väggen. Det var lättare än att riva skafferiet och börja om från början.

Den uppvikta kanten på höger gaveln ligger mot skafferiet. Där anpassades uppviket så att det inte sticker ut framför skafferiet som själva diskbänken gör. Den uppvikta kanten är något indragen och är i liv med framkanten på skafferiet. Det blir snyggare än om den uppvikta kanten går ända ut och man undviker dessutom att eventuellt göra sig illa mot kanten.
Purus Original rostfri diskbänk med uppvikt kanter på två sidor framför ett fönster i ett lantligt kök. Ett Neonela Kitchen utvalt kundprojekt. Bild 1.
Purus Original rostfri diskbänk med uppvikt kanter på två sidor framför ett fönster i ett lantligt kök. Ett Neonela Kitchen utvalt kundprojekt. Bild 2.

Tillgängliga fakta:

Serie: Purus Original.
Form: Fri-form.
Längd: 2190 / 2175 mm.
Djup: 610 mm.
Tjocklek framkant: 30 mm.
Kanttyp: Droppkant 3 mm.
Disklåda: VPK-600 (klassisk stil).
Bredd underskåp: 60 cm.
Uppvikt kant: 100 mm på två sidor, indragen på gaveln.
Urtag: Diskmaskinsavstängning.
Vill du veta vad en egen rostfri måttbeställd diskbänk skulle kosta? Beräkna enkelt pris i vår Diskbänkskonfigurator eller kontakta oss via mail. Vi kan även ringa upp dig.
De flesta av våra serier av diskbänkar och med de vanligaste måtten och tillvalen går att rita hos respektive tillverkare. Du får 500 kr i rabatt när du ger oss ett ritningsnummer.
Om du har en fråga om det här eller något annat referensprojekt tryck på Fråga. Fyll i referensprojektets nummer och din fråga i mailet och skicka det.
Vill du veta mer om hur kan utforma diskbänkar med just den här serien markera Om…