Rostfri diskbänk med uppvikt bakkant i ett stycke

Stacks Image p186_n3

Rostfri diskbänk med uppvikt bakkant i ett stycke

KP004 PRG 60cm
Även om det är vanligt att välja en stor 50 cm bred disklåda när man har ett 60 cm brett bänkskåp väljer många en klassisk kombination. Det innebär en större 34 cm bred disklåda och en mindre som svetsas in i den rostfri diskbänk. Självklart kan man välja själv om man vill ha lilla lådan till vänster eller till höger om den stora disklådan.

Nedan visas ett härligt fräscht ljust kök med en rostfri diskbänk som har en uppvikt kant vid bakkanten och vid gaveln. En fördjupning i väggen blev en perfekt hylla för allt som behövs vid matlagningen.
Rostfri Purus Original diskbänk med uppvikt 60 mm hög bakkant i ett stycke. Ett Neonela Kitchen utvalt kundprojekt. Bild 1.

Diskbänk i rostfritt med en infälld häll.

Rostfri Purus Original diskbänk med uppvikt 60 mm hög bakkant i ett stycke. Ett Neonela Kitchen utvalt kundprojekt. Bild 2.

Rostfri diskbänk med disklådor som passar i ett 60-skåp. Uppvikt kant i vänster gavel mot en vägg.

Rostfri Purus Original diskbänk med uppvikt 60 mm hög bakkant i ett stycke. Ett Neonela Kitchen utvalt kundprojekt. Bild 3.
Rostfri Purus Original diskbänk med uppvikt 60 mm hög bakkant i ett stycke. Ett Neonela Kitchen utvalt kundprojekt. Bild 4.
Rostfri Purus Original diskbänk med uppvikt 60 mm hög bakkant i ett stycke. Ett Neonela Kitchen utvalt kundprojekt. Bild 5.
Rostfri Purus Original diskbänk med uppvikt 60 mm hög bakkant i ett stycke. Ett Neonela Kitchen utvalt kundprojekt. Bild 6.

Uppviket och diskbänken är i ett stycke. Hyllan bakom diskbänken blev en praktisk förvaring.

Tillgängliga fakta:

Serie: Purus Original.
Form: Rak.
Längd: 2338 mm.
Djup: 620 mm.
Tjocklek framkant: 38 mm.
Kanttyp: Modern droppkant 3 mm.
Disklåda: VPK-600 (klassisk stil).
Bredd underskåp: 60 cm.
Uppvikt kant: 60 mm.
Urtag: Ovanliggande häll
.
Vill du veta vad en egen rostfri måttbeställd diskbänk skulle kosta? Beräkna enkelt pris i vår Diskbänkskonfigurator eller kontakta oss via mail. Vi kan även ringa upp dig.
De flesta av våra serier av diskbänkar och med de vanligaste måtten och tillvalen går att rita hos respektive tillverkare. Du får 500 kr i rabatt när du ger oss ett ritningsnummer.
Om du har en fråga om det här eller något annat referensprojekt tryck på Fråga. Fyll i referensprojektets nummer och din fråga i mailet och skicka det.
Vill du veta mer om hur kan utforma diskbänkar med just den här serien markera Om…