Kök från IKEA i retro-stil med en lång rostfri diskbänk

Stacks Image p245_n16
Stacks Image p245_n43
Stacks Image p245_n45
Stacks Image p245_n3

Kök från IKEA i retro-stil med en lång rostfri diskbänk

KP001 PRG
Även om du önskar ett kök i retro-stil behöver du inte avstå från moderna funktioner. Köket på bilderna är från IKEA med fronterna "Veddinge" i grått. Det som gör skillnaden är handtagen. Med rätt diskbänk i rostfritt blir stilen perfekt!
Retrokök med en Purus Original rostfri heltäckande diskbänk och urtag för en häll. Ett Neonela Kitchen utvalt kundprojekt. Bild 2.
Retrokök med en Purus Original rostfri heltäckande diskbänk och urtag för en häll. Ett Neonela Kitchen utvalt kundprojekt. Bild 3.

Tillgängliga fakta:

Serie: Purus Original.
Form: Rak.
Längd: 3443 mm.
Djup: 635 mm.
Tjocklek framkant: 30 mm.
Kanttyp: Raka kanter.
Bredd bänkskåp: 60 cm.
Disklåda: BE-50 (klassisk stil).
Uppvikt kant: 50 mm.
Urtag: Ovanpåliggande häll.
Kök: IKEA Metod.
Vill du veta vad en egen rostfri måttbeställd diskbänk skulle kosta? Beräkna enkelt pris i vår Diskbänkskonfigurator eller kontakta oss via mail. Vi kan även ringa upp dig.
De flesta av våra serier av diskbänkar och med de vanligaste måtten och tillvalen går att rita hos respektive tillverkare. Du får 500 kr i rabatt när du ger oss ett ritningsnummer.
Om du har en fråga om det här eller något annat referensprojekt tryck på Fråga. Fyll i referensprojektets nummer och din fråga i mailet och skicka det.
Vill du veta mer om hur kan utforma diskbänkar med just den här serien markera Om…