Priskalkylator, offertförfrågan och beställning rostfria diskbänkar och bänkskivor.

Det finns flera sätt för att få reda på vad dina ny diskbänk eller bänkskiva kommer att kosta. Vilken metod beror på serie och utformning.
Observera! Att bara ta fram ett pris skapar inte en beställning. Du kan ta fram hur många priser som helst. Beställningen kommer i ett senare skede.

Priskalkylator för raka rostfria diskbänkar och bänkskivor.

När det gäller raka underlimmade rostfria diskbänkar och bänkskivor som är kortare än normalt 4000 mm är det enkelt. Fyll i mått, välj disklåda, urtag för häll och kanter. När du är klar får du ett automatiskt mail med priset. Systemet kommer att automatiskt välja ut den diskbänk eller bänkskiva som passar bäst enligt dina önskemål ur serierna Purus Basic, Furhoffs Design, Purus Original, KEK Kitchen Tec och KEK ND.
För Purus Basic rostfria diskbänkar och bänkskivor finns ett speciellt system som ger dig ett pris direkt på skärmen. Du kan göra så många prisberäkningar som helst till du hittat en diskbänk eller bänkskiva som passar dig.

Offertförfrågning för rostfria diskbänkar och bänkskivor med annorlunda former.

Önskar du ha en extra lång bänk, i vinkel, i fri form eller med ett urtag i en kant eller gavel (gäller inte urtag för häll som kan beräknas automatiskt) be om en offert via mail. Ge oss de mått eller uppgifter du redan vet. Vi kommer att hjälpa dig med vilka mått och uppgifter vi behöver för en fullständig offert.

Offertförfrågning för vårt sortiment av speciella diskbänkar och bänkskivor.

Är du intresserad av någon av våra mer speciella diskbänkar och bänkskivor be om en offert via mail nedan.
Har du någon mer allmän fråga om rostfria diskbänkar kontakta Evelyn.
© 2017 Neonela Design AB Tel: Evelyn 073 8084890 / Anders 073 0912085 evelyn@neonela.se